DVV West


☎ 06-10074987
✉ info@dvvwest.nl
Home » Diensten

Diensten

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt? Wij staan voor u klaar in de provincie Zuid-Holland, Noord holland, utrecht Zo zijn wij voornamelijk werkzaam in een straal van 80 km in en om Leidschendam .

chroomt u zich niet als u elders uit nederland, belgie dan wel duitsland of elders vandaan komt om ons naar de mogelijkheden te informeren , wij voeren graag al uw diensten uit .

Onze diensten bestaan uit constructie werken van voornamelijk alles met staal en hout , mechanisatie van kleine machines ,  grondverzet van alle grondstoffen , aannemen van alle voorkomende werken , loonwerken met betrekking tot de agrarische branche , hovenierswerk het onderhouden dan wel vernieuwen of realiseren van tuinen , plantsoenen en speelplaatsen , klussenbedrijf het onderhouden dan wel realiseren of vernieuwen van alle gebouwen w.o. verbouwingen , pannen/rieten daken , onderhoudswerk , verhuur van aanhangwagens , machines en personeel , machines kunnen met of zonder bediening , in- en/of verkoop dan wel reparatie van partijgoederen , automobielen , motoren/brommers en 27mc apparatuur .

onze specialisme zijn het ontgraven van kleine ruimtes w.o. kelders/bergingen dit kan door middel van graven maar ook door het leeg te zuigen met speciale machines , tevens hebben we een specialisme voor het onderhouden reparen en vernieuwen van rieten daken !!! 

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.

Wij werken volgens onze Algemene Voorwaarden welke wij u graag zullen doen toekomen. Indien u nog meer speciale wensen heeft , kunt u ons altijd benaderen en zullen wij in overleg met u, voor u een passende oplossing zorgen.

 

met vriendelijke groeten

Team  D.v.v. west